blog

Duurzaamheid bij Muller wenskaarten

Ook bij wenskaarten wordt steeds meer aan het milieu gedacht. Kaarten worden vaker gedrukt op papier uit duurzame bossen én ze worden steeds minder vaak voor verpakt, wat zorgt voor minder plastic afval.

duurzame keus bij muller wenskaarten

Wil je weten wat er gedaan wordt aan duurzaamheid bij Muller wenskaarten en wat het filter duurzame keus inhoudt? Lees dan dit blog.

duurzame kaart van woodmansterne

Wat houdt duurzame keus in?

De kaarten die je onder het filter duurzame keus, in het menu aan de linkerkant, vindt zijn op z’n minst gedrukt op papier van verantwoorde herkomst én zijn niet voorverpakt.

Andere kaarten die niet onder het filter duurzame keus vallen kunnen wel 1 van de 2 duurzame aspecten hebben. Dus deze kaarten kunnen wel verpakt zijn in plastic, maar gedrukt zijn op papier van verantwoorde herkomst of andersom.

29 juni 2020

Vaderdag 2020

Zondag 21 juni is het Vaderdag. De dag om je vader, opa, schoonvader, of echtgenoot eens goed in het zonnetje te zetten.

Heb je ideeën nodig voor Vaderdag, of wil je meer weten over het ontstaan van deze dag? Lees dan snel verder.

26 mei 2020

Corona en online winkelen

Thuiswinkel, 10 april 2020

Nu veel mensen zoveel mogelijk thuis leven en werken, bestellen zij hun spullen massaal online. Vanwege de hygiënemaatregelen en de toegenomen drukte bij de webwinkels, distributiecentra en vervoerders verloopt het online winkelen niet in alle gevallen zoals je gewend bent. Je kunt het vanachter je laptop natuurlijk niet zien, maar door deze groei bezorgen we momenteel ruim 1,5 miljoen pakketjes per dag! Daarom vragen we om je begrip met dit spotje. 

Sterke groei in online bestellingen

Bedankt voor je begrip! 

Uit onderzoek van Thuiswinkel.org en Ruigrok NetPanel bleek al dat 80% van de consumenten wel begrip heeft indien een pakketje wat later aankomt. “Maar die andere 20% willen we ook bereiken", zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. "Sommige van onze leden geven aan dat hun klantenservice veel vragen krijgt over de status van bestellingen. Met deze campagne hopen we die vragen te beantwoorden en zo de druk te verlichten."

Kan ik bij webwinkels blijven bestellen? Ja!

Ja, je kunt bij webwinkels blijven bestellen en pakketjes worden nog steeds afgeleverd aan de deur. Webwinkels en vervoerders nemen daarbij hun eigen maatregelen om pakketjes veilig af te kunnen leveren.

 

Meer weten over bij ons bestellen tijdens de coronacrisis? Klik hier >

11 april 2020