blog

Verjaardagskaarten

Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! 

Hoera! Binnenkort is je beste vriend/broer/zus/ouder/die ene speciale persoon, weer jarig. Hét moment om een mooie verjaardagskaart te sturen of te geven. 

Waarom een verjaardagskaart sturen?

Met een handgeschreven verjaardagskaart laat je zien dat je moeite hebt gedaan en er tijd voor hebt genomen. Ook is een handgeschreven kaartje een tastbare herinnering, welke door de ontvanger bewaard kan worden. Het is daarnaast persoonlijker dan een berichtje plaatsen op de social media tijdlijn van iemand of in een groepschat. Ook is het voor de ontvanger heel leuk om een fysiek kaartje te ontvangen.

Een mooie verjaardagskaart bestel je nu gemakkelijk online en er is heel veel keus.

verjaardagskaart woodmansterne - happy birthday lovely – bloemen
luxe verjaardagskaart woodmansterne - happy birthday - vaas met bloemen

Verjaardagskaart met bloemen en/of dieren

Met een kaart met bloemen kun je eigenlijk nooit fout zitten. En de keuze is reuze. Een wenskaart met bloemen is te krijgen in allerlei soorten en maten. Zonder tekst, met tekst, in het Engels, met een leeftijd, in 3D, met goud of zilverfolie, enz.

 

wenskaart woodmansterne - hondje met flesje drinken

Houdt de jarige van dieren? Of is de jarige helemaal gek op zijn/haar hond, kat, konijn, cavia, etc.?

Denk dan aan een kaart met een dier. Dit kan een kaart zijn met een tekening van een dier zoals de kaarten van Alex Clark of een kaart met een foto van een dier zoals de kaart hier naast. 

Humor

Wil je de jarige laten lachen bij het openen van de envelop? Of wil je gewoon een geintje uithalen? Kies dan voor een grappige verjaardagskaart. Sommige kaarten hebben een tekst die de ontvanger laat lachen, terwijl bij andere kaarten het de afbeelding is die voor de lach zorgt.

 

wenskaart - gefelicitaart - met je verjaardag
3D pop up wenskaart - message in a bottle - ballonnen fiets brug

Is het een kaart of een cadeautje? 

Vindt je een “gewone” verjaardagskaart niet leuk genoeg, of wil je graag iets extra’s doen, denk dan eens aan een 3D kaart, eentje die je bijna zelf zou houden in plaats van opsturen of weggeven aan de jarige.

Bij sommige 3D kaarten ga je twijfelen of het wel echt een kaart is en niet gewoon een cadeautje. Super leuk om te geven, ook leuk om zelf te houden.

Te laat

De verjaardag van je vriend, vriendin, ouders, die ene speciale persoon vergeten, maar je wilt toch nog een kaartje sturen? Dan is een ‘te laat’ kaart hetgene wat je zoekt.

Enne, volgend jaar denk je wel op tijd aan de verjaardagskaart hè...

 Verjaardagskaart - I remembered that I forgot your birthday

 

28 juni 2021

Pusheen de kat

Pusheen de kat

Een hit sinds 2010 en nu ook verkrijgbaar op kaarten bij Muller Wenskaarten. Pusheen de kat, hoofdpersoon van verschillende strips en nog veel meer. 

Wat is Pusheen?

Pusheen is een cartoon kat die de hoofdpersoon is van verschillende comic strips, GIFs en stickers op Facebook, Instagram, en andere social media netwerken. Pusheen werd voor het eerst gezien in 2010 op de site Everyday-Cute van de makers Claire Belton en Andrew Duff uit de Verenigde Staten. Veel van deze originele serie is niet meer te vinden, maar vanuit Everyday Cute brak Pusheen door als ster. Ze verscheen in strips, op merchandise zoals enamel pins, t-shirts, charms, kaarten en meer. 

Happy Birthday - Pusheen op taart

 

26 mei 2021

#houdcontact #stuureenkaartje

Hoe ziet jouw leven er nu uit?

Voor bijna iedereen ziet het leven er nu heel anders uit door de coronacrisis. Naast het aanpassen van je eigen leven, is het de moeite waard om eens om je heen te kijken. Hoe beïnvloedt de crisis het leven van andere mensen? Dit levert heel veel gespreksonderwerpen op. Zit je thuis, met of zonder werk, gezond of ziek, met kinderen? Gaan mensen nog naar hun werk?  Hoe wordt het werk beïnvloed? Wat doe je met alle vrije tijd? Maak je je zorgen, en hoe ga je daarmee om?

 

#houdcontact #stuureenkaartje

#houdcontact

Neem regelmatig, bijvoorbeeld dagelijks, contact met iemand op. Contact houden kan onder andere via videobellen, appen, chatten, bellen, brieven schrijven en/of een kaartje sturen.

Videobellen kan bijvoorbeeld via FaceTime, Skype, Google Duo, Whatsapp, Facebook of Instagram. De eerste keer videobellen is misschien eng, maar het is een eenvoudige manier om contact te onderhouden. Online zijn handleidingen te vinden hoe de programma’s werken en anders zijn er vast mensen die willen helpen.

 

#stuureenkaartje

Een kaartje: kleine moeite, groot effect! 

Onverwacht een bijzondere wenskaart van iemand ontvangen? Gewoon zomaar om even hallo te zeggen, dat is toch een geluksmomentje. Verras bijvoorbeeld eens iemand die je een tijdje niet hebt gezien of iemand die wel een kaartje kan gebruiken.


Uit eigen ervaring weten we dat een kaartje iets met je doet. Hoewel apps en telefoontjes ook heel belangrijk zijn, blijft dat kaartje een tijdje in de woonkamer staan. Iedere keer als je ernaar kijkt, denk je ook even aan degene die het heeft gestuurd. Er wordt aan je gedacht, je bent niet alleen. Vooral nu veel mensen door de gevolgen van het coronavirus meer thuis zijn en minder sociale contacten hebben, kan een kaart een hart onder de riem steken.

En juist als je thuis zit, kun je zo een bijdrage leveren.

Stuur kaartjes om elkaar op te vrolijken!

wenskaart - een echt dikke knuffel

2 januari 2021