Muller wenskaarten

Swipe to the right

Blog

feliciteer geslaagden met een kaart van muller wenskaarten

Door Pieter Muller 31 mei 2018

Woensdag 13 juni wordt de uitslag van de eindexamens van middelbare scholen bekend gemaakt! Voor menig middelbaar scholier zijn dit spannende tijden. Eindexamens zijn zenuwslopend en aardig wat nagels zullen het in de stress moeten ontberen. Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie kaarten in het assortiment waarmee de scholieren een hart onder de riem kan worden gestoken en natuurlijk veel kaarten en cadeautjes om geslaagden te feliciteren met hun diploma.

Geslaagd!
Het liefst zou je natuurlijk onzichtbaar naast ze gaan zitten, met een boek met alle antwoorden die je dan zachtjes influistert, maar zo werkt het helaas niet. De examenkandidaten zullen het toch echt zelf moeten doen. Toch is er wel iets wat je vanaf de zijlijn kunt betekenen. Een hart onder de riem middels een kaartje bijvoorbeeld! Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie leuke, lieve, mooie en grappige kaarten om scholieren succes te wensen in deze spannende tijd.

Daarnaast kun je bij Muller wenskaarten ook terecht als de uitslag binnen is en de vlag met de schooltas kan worden uitgehangen. Of hoe sneu ook als er iemand gezakt is of een herkansing op het programma heeft staan. Ook dan is het fijn om een kaartje te sturen of te ontvangen.

Muller wenskaarten heeft felicitatiekaarten te over! Wil je de geslaagde echt verrassen, dan kun je bij je kaart ook een cadeautje versturen. Van pennen tot tinnen bordjes met spreuken, van bewaarblikjes tot sleutelhangers: Muller wenskaarten heeft het!

Geslaagd! Diploma gehaald!

Lees meer geplaatst in: blog

Ansichtkaart, briefkaart, postkaart of wenskaart: de verschillen

Door P. Muller 18 april 2018

De bovenstaande kaarten hebben als overeenkomst dat ze bedoeld zijn om per post te versturen of aan iemand te geven. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen?

Briefkaart Nederland 1871
Afbeelding afkomstig van Museum voor Communicatie, Den Haag

Lees meer geplaatst in: blog

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag!

Door Pieter Muller 5 februari 2018

valentijnskaarten en valentijnscadeautjes

Ook dit jaar kunje je valentijnskaart gratis versturen met PostNL: Plaats een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop of kaart. Schrijf het adres op van jouw valentijn. Dit mag alleen een adres binnen Nederland zijn. Doe je kus op de bus op dinsdag 13 februari 2018, vóór 17.00 uur. De postbezorger bezorgt jouw kaart op Valentijnsdag!

Stuur je geliefde voor Valentijnsdag een kus met een postzegel! De verwachtingen van geliefden zijn steevast hooggespannen als de maand februari nadert. Die 14e van de maand, Valentijnsdag… wat zal het dit jaar weer brengen? En hoe ontzettend leuk cadeaus, bossen bloemen en etentjes ook zijn, het is die ene kaart met die mooie woorden waar het die dag eigenlijk écht om draait.
Naast een grote collectie Valentijnskaarten heeft Muller wenskaarten ook een heel scala aan leuke kleine Valentijnscadeautjes..


3d valentijnskaarten

Valentijnsdag is een wereldwijd en eeuwenoud feest. De precieze herkomst is niet bekend. De eerste officiële Valentijnsdag werd op 14 februari 496 uitgeroepen door Paus Gelasius. Het Valentijnsfeest van de romantische liefde, zoals dat nu gevierd wordt, ontstond in 1380 toen Geoffrey Chaucer een gedicht schreef voor het verlovingsfeest van Koning Richard II van Engeland met Anna van Bohemen (Anna van Luxemburg). In zijn gedicht Parliament of Fowls staan deze versregels:

For this was on seynt Volantynys day
Whan euery bryd comyth there to chese his make

'Want dit was op Sint-Valentijnsdag Als elke vogel daar zijn maatje komt kiezen'
Daarna ontwikkelde Valentijnsdag zich tot gelegenheid waarbij geliefden hun liefde voor elkaar uiten en vrienden en familie hun warmte en vriendschap. Dit door elkaar bloemen te geven, een wenskaart (een "Valentijn"), klein cadeautje of lekkernijen.