Valentijnsdag 2020❤ : geef een valentijnskaart met mooie tekst

Door Merel
Meer van deze schrijver

Valentijnsdag 2020❤ : geef een valentijnskaart met mooie tekst

Valentijnskaarten

Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop je laat merken dat je van iemand houdt. Dat kan op veel manieren, in ieder geval met een bijzondere valentijnskaart.

 

Wat zet je in een valentijnskaart?

Het makkelijkste en meest eenvoudige om op je valentijnskaart te zetten is een gedicht of mooie tekst. Dit kan een liefdesgedicht zijn van een schrijver die jij goed vindt passen bij jullie relatie, óf een zelfgeschreven gedicht of tekst. Ook kun je jouw favoriete moment van jullie samen van het afgelopen jaar delen.

Maar wat nou als je een anoniem kaartje wil sturen? Deze kaartjes moeten vooral kort maar krachtig zijn. Wil je een hint geven naar je identiteit? Doe dat dan door bijvoorbeeld de eerste letter van je naam te noemen, of te vertellen waar je die persoon van kent.

retro valentijnskaart

 

Natuurlijk kun je ook een kaart sturen aan familie of vrienden, laat de romantische tekst dan achterwege en schrijf een lieve boodschap. Aan de binnenkant van de kaart kun je ook een foto van jullie samen plakken. Dit kun je natuurlijk ook doen zonder dat het Valentijnsdag is.

Wanneer verstuur je een valentijnskaart?

Als je zeker wil weten dat de kaart op 14 februari aankomt, kun je zelf de kaart door de brievenbus gooien op 14 februari.

Je kunt ook je kaart op 13 februari voor 5 uur op de post doen, zodat hij op 14 februari wordt bezorgd.

Natuurlijk hoef je je valentijnskaart niet te versturen, je kunt de kaart ook geven als je de persoon ziet op Valentijnsdag of op een bijzondere plek achterlaten.

20 januari 2020