Muller wenskaarten

Swipe to the right

mei 2018

feliciteer geslaagden met een kaart van muller wenskaarten

Door Pieter Muller 31 mei 2018

Woensdag 13 juni wordt de uitslag van de eindexamens van middelbare scholen bekend gemaakt! Voor menig middelbaar scholier zijn dit spannende tijden. Eindexamens zijn zenuwslopend en aardig wat nagels zullen het in de stress moeten ontberen. Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie kaarten in het assortiment waarmee de scholieren een hart onder de riem kan worden gestoken en natuurlijk veel kaarten en cadeautjes om geslaagden te feliciteren met hun diploma.

Geslaagd!
Het liefst zou je natuurlijk onzichtbaar naast ze gaan zitten, met een boek met alle antwoorden die je dan zachtjes influistert, maar zo werkt het helaas niet. De examenkandidaten zullen het toch echt zelf moeten doen. Toch is er wel iets wat je vanaf de zijlijn kunt betekenen. Een hart onder de riem middels een kaartje bijvoorbeeld! Muller wenskaarten heeft een uitgebreide collectie leuke, lieve, mooie en grappige kaarten om scholieren succes te wensen in deze spannende tijd.

Daarnaast kun je bij Muller wenskaarten ook terecht als de uitslag binnen is en de vlag met de schooltas kan worden uitgehangen. Of hoe sneu ook als er iemand gezakt is of een herkansing op het programma heeft staan. Ook dan is het fijn om een kaartje te sturen of te ontvangen.

Muller wenskaarten heeft felicitatiekaarten te over! Wil je de geslaagde echt verrassen, dan kun je bij je kaart ook een cadeautje versturen. Van pennen tot tinnen bordjes met spreuken, van bewaarblikjes tot sleutelhangers: Muller wenskaarten heeft het!

Geslaagd! Diploma gehaald!

Lees meer geplaatst in: blog