Muller wenskaarten

oxfam novib

OXFAM Novib: Ambassadeurs van het zelfdoen.
OXFAM Novib verbindt mensen, overheden en bedrijven wereldwijd om samen te werken aan een rechtvaardige wereld. Met praktische en vernieuwende oplossingen stellen ze mensen zelf in staat een bestaan zonder armoede op te bouwen. Armoede wordt door mensen veroorzaakt. En dus hebben mensen ook de kracht om armoede op te lossen.

4 september 2015 - OXFAM Novib helpt vluchtelingen wereldwijd: Stel je voor dat jij je kinderen niet kunt beschermen tegen oorlog en geweld. Wat zou jij doen? Het antwoord zie je dagelijks op tv: mensen uit de hele wereld zijn op de vlucht. Oxfam helpt vluchtelingen wereldwijd, ook in Italië. We willen dat Nederland zich hard maakt voor goede opvang in Europa én meer hulp in de regio.

de totale opbrengst gaat naar Oxfam Novib:
Muller wenskaarten koopt wenskaarten en kalenders in bij Oxfam Novib en verkoopt deze zonder winstmarge door.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Stijlvolle kerstkaarten
Een kaartje met een kerstboom, een sneeuwpop of een egel, met glitter, bedrukt met goudfolie en in een bordeauxrode envelop? Een kerstkaartje is altijd een leuke verrassing, en de papieren variant is natuurlijk het leukst om te geven én te krijgen! Muller wenskaarten heeft verschillende collecties kerstkaarten op voorraad, bijvoorbeeld van Woodmansterne en het Spaanse merk Busquets, maar ook van eigen bodem. De wenskaarten en enveloppen van Muller wenskaarten zijn in Nederland gedrukt op papier van verantwoorde herkomst. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf één kaart voor die ene speciale persoon, in kaartensets van zes of tien kaarten voor vrienden en familie tot honderden kaarten per bestelling voor bijvoorbeeld zakelijke relaties.