Muller wenskaarten

kaarten van betekenis

kaarten van betekenis

Stuur een kaart, blijf betrokken

Iemand die je kent is ernstig ziek. Kanker. Of een andere ernstige ziekte. Laat hem of haar niet alleen. Blijf betrokken. Stuur een kaart. Een kaart met woorden uit je hart. De Kaarten van Betekenis zijn speciaal ontworpen voor mensen met kanker.

Nee, een kaart verandert niets, een kaart maakt niet beter. Maar een kaart laat wel zien dat het je niet koud laat. Ook al kun je niets veranderen aan een situatie, je kunt er nog altijd zijn voor de ander. Door af en toe letterlijk naast iemand te zitten, door een kaart te sturen.

Deze kaarten helpen jou de woorden te vinden die vaak zo moeilijk te vinden zijn. Woorden die nooit kunnen omvatten wat er echt gevoeld wordt, maar die wel helpen de ander te laten weten dat je hem/haar niet vergeten bent.
We hopen dat deze kaarten bijdragen aan het niet loslaten van mensen die ernstig ziek zijn.

Blijf in verbinding, blijf in contact.

De kaarten zijn ontworpen door twee geweldige grafische kunstenaars, die beiden hart en ziel in hun werk stoppen: Peter Beemsterboer en Merit de Jong. De teksten zijn bedacht door Mariska Overman en Rob Bruntink, en zijn geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en honderden gesprekken en interviews met kankerpatiënten. Ook zijn (ex-)patiënten betrokken geweest bij het komen tot een uiteindelijke tekstkeuze.

De ontwikkeling van de eerste Kaarten van Betekenis is financieel mogelijk gemaakt door de Stichting Roparun.