Muller wenskaarten

Privacy verklaring Muller wenskaarten

Vanzelfsprekend respecteert Muller wenskaarten de privacy van alle gebruikers van haar website. We zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Muller wenskaarten verkoopt uw gegevens niet
Muller wenskaarten zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wij gebruiken uw gegevens: 

  • om uw bestelling uit te voeren. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • om u met een nieuwsbrief te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten van Muller wenskaarten. Dit gebeurt uitsluitend als u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Indien u geen prijs meer stelt op onze nieuwsbrief kunt u zich hier voor uitschrijven door op de link uitschrijven onderaan de nieuwsbrief te klikken of een e-mail te sturen aan info@mullerwenskaarten.nl.
  • om uw klantgegevens te bewaren. Als u zich bij Muller wenskaarten als klant registreert, bewaren wij uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • om fraude te voorkomen. Het liefst vertrouwen we iedereen. Helaas moeten we soms klantgegevens gebruiken om fraude te voorkomen. Indien nodig, geven wij klantgegevens door aan de overheid.
  • om de website te verbeteren.
Beveiliging van uw gegevens
Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
  • Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.
  • Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.
Veiligheidscriteria opslag van gegevens
  1. Alle persoonlijke gegevens worden versleuteld verzonden en zijn alleen voor u leesbaar. Wij maken gebruik van een EV-SSL certificaat om uw persoons- en betalingsgegevens te beveiligen. De EV-SSL beveiliging is te herkennen doordat in de adresbalk het webadres begint met https:, de adresbalk van uw browser groen kleurt en aan een icoon van een slotje, in de adresbalk. SSl slotje
  2. Wachtwoorden worden altijd versleuteld opgeslagen.
  3. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard.
  4. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
  5. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan.
  6. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
  7. Veiligheidstest door Qualys.

    De website en servers van Muller wenskaarten worden wekelijks door Qualys getoetst op applicatie kwetsbaarheden.



Klikgedrag en bezoekgegevens
Via onze website worden analytische cookies geplaatst. Wij gebruiken deze cookies om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

U hebt recht op inzage en correctie van uw gegevens
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Muller wenskaarten, dan kunt u een e-mail sturen naar info@mullerwenskaarten.nl. Wij helpen u graag als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen of verwijderen. U hebt nadrukkelijk het recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen.




Gebruik van cookies

Wij maken op deze website gebruik van functionele en analytische cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en het inloggen op onze website te vergemakkelijken. Ook gebruiken wij cookies om te meten hoe u onze webshop gebruikt. Deze gegevens gebruiken wij om onze site te verbeteren. U kunt cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Instructies over het aanpassen van de instellingen van de browser vindt u onder ‘Help’ van de meeste browsers. U kunt de website de website nog steeds bezoeken als uw cookies uitzet. Het uitzetten van cookies beperkt het gebruik van onze website.

Overzicht cookies Muller wenskaarten
Naam Doel
frontend Het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en het inloggen op onze website te vergemakkelijken. U kunt deze cookie uitzetten via uw browser maar dit betekent o.a. dat u geen winkelwagen kunt vullen of een bestelling kunt plaatsen.
external_no_cache Deze cookie wordt geplaatst indien u een artikel in het winkelwagentje doet. Deze cookie zorgt ervoor dat u een melding krijgt dat u een artikel in het winkelwagentje hebt geplaatst.
persistent_shopping_cart Deze cookie wordt uitsluitend geplaatst indien u inlogt en aangeeft dat u onthouden wilt worden. Dan wordt uw winkelwagen langer dan uw sessie (ca. 15 minuten) bewaard zonder dat u hiervoor opnieuw hoeft in te loggen. Indien u uitlogt wordt deze cookie verwijderd zodat iemand anders die de computer gebruikt uw winkelwagen niet kan zien. Zodra u weer inlogt staat uw winkelwagen weer op u te wachten.
clickUID Deze cookie wordt uitsluitend geplaatst indien u op een social media button hebt geklikt. De cookie houdt voor u bij op welke social media icon u hebt geklikt. Enkele icons veranderen van kleur nadat u hebt geklikt. Deze cookie kunt via uw browser uitzetten maar dit betekent dat u niet meer kunt zien welk product u via social media hebt gedeeld.
PRUM_EPISODES Met deze analytische cookie meten wij hoe u onze webshop gebruikt. Deze gegevens gebruiken wij om onze site te verbeteren. Zonder deze cookies missen we uw data. Hierdoor zien wij niet hoe u onze site gebruikt en hoe snel onze website is. Hierdoor duurt het langer voordat wij verbeteringen aan kunnen brengen.
_ga
_gat
_utma
_utmb
_utmc
_utmt
_utmz
Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgt Muller wenskaarten inzage in het websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier stemt Muller wenskaarten de communicatie beter af op de behoeften van de websitebezoekers.
Voor het plaatsen van Google Analytics cookies hebben wij enkele maatregelen genomen die ervoor zorgen dat gegevens enkel op een privacy vriendelijke manier worden verwerkt:
  • We hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Hierin is vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van onze websitebezoekers.
  • Uw IP-adres wordt geanonimiseerd meegegeven door het laatste octet van het IP-adres te maskeren.
  • Ook hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.
  • De standaardinstelling om gegevens met Google te delen is uitgezet.

Twitter en YouTube
Op de nieuwspagina van deze website is een overzicht opgenomen van Twitter berichten. De code om deze berichten te laten zien plaatst een cookie van Twitter.

Voor een aantal van onze producten laten wij met een filmpje de mogelijkheden van deze producten zien. Wij maken hierbij gebruik van YouTube waarbij de privacymodus is ingeschakeld. Met deze modus wordt voorkomen dat YouTube cookies op uw computer plaatst indien u alleen de webpagina bekijkt en u niet op de video klikt om het te bekijken. YouTube kan nog steeds cookies op uw computer plaatsen als u de video bekijkt. YouTube slaat echter geen cookie met persoonlijke gegevens op voor het afspelen van video's waarvoor de privacymodus is ingeschakeld.

Leest u de privacyverklaring van Twitter en van YouTube (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze cookies verwerken.


Social media knoppen
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen of delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die u naar het betreffende sociale netwerk leiden. Hierdoor wordt voorkomen dat onze website een cookie van een sociaal netwerk plaatst. Onze website plaatst een cookie indien u op een social media button hebt geklikt. De cookie houdt voor u bij op welke social media icon u hebt geklikt. Enkele icons kunnen hierdoor van kleur veranderen nadat u hebt geklikt zodat u kunt zien wat u al met social media gedeeld hebt.