Veelgestelde vragen


Verzending

Bestellingen op maandag t/m donderdag vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verzonden.
Bestellingen op vrijdagen vóór 10:00 uur uur worden dezelfde dag verzonden.
Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Let op: bij grote drukte wijken wij van het bovenstaande af.
Het actuele verzendmoment kunt u altijd bovenaan elke pagina, het winkelwagentje, alle productpagina's, de kassapagina en deze pagina vinden.
Indien we afwijken van onze normale verzendmoment wordt dit ook in de bestelbevestiging aangegeven.

Voor verzending van bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Wanneer u uw bestelling ontvangt hangt af van het land waar u uw bestelling bezorgd wilt hebben. Beide pakketbezorgers bezorgen uw bestelling in 95% van de gevallen binnen Nederland binnen 24 uur. Voor bezorging in Europa hanteert DHL een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen.

Wij sturen u een e-mail als uw bestelling verzonden is.

Indien u een account hebt, kunt u de status van uw bestelling altijd controleren door op uw mijn account bovenaan de website te klikken. Daar vindt u een overzicht van al uw bestellingen waarin de status, de door u bestelde kaarten en het totaalbedrag van uw bestelling te zien is.

Indicatie bezorgduur Europese bestemmingen:
Land Pakketpost
België 1 - 2 werkdagenNederland: € 2,95 en

gratis bij een bestelling vanaf 25,-

Europa
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland en Europa verschillend. Bestellingen naar België worden als pakket verzonden.

Verzendkosten
Land bezorgd door bestelling tot € 25 € 25 tot € 75 > € 75
Nederland PostNL of DHL € 2,95 gratis gratis
België DHL € 4,95 € 2,00
Wij verzenden alle producten van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Het kan voorkomen dat u niet alle producten van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts eenmaal de kosten voor verzending: voor een eventuele nalevering worden u geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor bezorging van bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Beide bedrijven bezorgen uw bestelling binnen Nederland binnen 24 uur. Voor bezorging in Europa hanteert DHL een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen.

De meeste kleine bestellingen (tot ca. € 40,-) die door de brievenbus passen worden als die door de brievenbus passen worden als brievenbuspakje verzonden. Hier ontvangt u een track-en-trace code voor. Indien een bestelling niet door de brievenbus past, of naar het buitenland verzonden moet worden, wordt deze altijd als pakket verzonden. Hier ontvangt u een track-en-trace code voor. Indien u niet thuis bent zal de pakketbezorger nog één poging doen om het pakket op uw adres te bezorgen. Hierna kunt u het pakket nog een week afhalen bij een afhaalpunt.
Alle bestellingen worden met track en trace code verzonden.
Past uw bestelling door de brievenbus dan wordt deze als brievenbuspakje verzonden.
Indien een bestelling niet door de brievenbus past, of naar het buitenland verzonden moet worden, wordt deze altijd als pakket verzonden. Indien u niet thuis bent kunt u het pakket nog een week afhalen bij een afhaalpunt.