Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen op maandag t/m donderdag vóór 15:00 uur en bestellingen op vrijdag vóór 12:00 worden dezelfde dag verzonden.
Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Voor verzending van bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Wanneer u uw bestelling ontvangt hangt af van het land waar u uw bestelling bezorgd wilt hebben. PostNL bezorgt uw bestelling in 95% van de gevallen binnen Nederland binnen 24 uur. Voor bezorging in Europa hanteert PostNL een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen.

Kaarten die tijdelijk uitverkocht zijn, worden binnen 8 werkdagen nagezonden.
Wij sturen u een e-mail als uw bestelling verzonden is.

In het uitzonderlijke geval dat een product niet op voorraad is en/of de bestelling niet binnen 8 werkdagen nageleverd kan worden, ontvangt u hiervan zo snel mogelijk bericht. Mogelijke oplossingen worden met u besproken. U kunt in dit geval altijd de bestelling kosteloos annuleren.

Indien u een account hebt, kunt u de status van uw bestelling altijd controleren door op uw mijn account onderaan de website te klikken. Daar vindt u een overzicht van al uw bestellingen waarin de status, de door u bestelde kaarten en het totaalbedrag van uw bestelling te zien is.

Indicatie bezorgduur Europese bestemmingen:
Land Pakketpost
België 1 - 2 werkdagen
Duitsland 2 - 3 werkdagen
Denemarken 2 - 3 werkdagen
Frankrijk 2 - 3 werkdagen
Italië 2 - 5 werkdagen
Luxemburg 2 - 3 werkdagen
Oostenrijk 2 - 3 werkdagen
Verenigd Koninkrijk 2 - 3 werkdagen
Zweden 2 - 3 werkdagen
Hebt u gevonden waar u naar op zoek was?