veelgestelde vragen


Nederland: € 2,95 en

gratis bij een bestelling vanaf € 35,-

Wij verzenden alleen naar Nederland en België
Bestellingen naar België worden als pakket verzonden.

Verzendkosten
Land bezorgd door bestelling tot € 35,- € 35,- tot € 75 > € 75
Nederland Cycloon
DHL (zakelijke adressen)
€ 2,95 gratis gratis
België DHL via Cycloon € 5,95 € 3,00


Bestellingen op maandag t/m donderdag vóór 10:00 uur worden dezelfde dag verzonden.
Bestellingen op donderdagen na 10:00 uur t/m zondag worden op maandag verzonden.
Overige bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Let op: bij grote drukte wijken wij van het bovenstaande af.
Het actuele verzendmoment kunt u altijd bovenaan elke pagina, het winkelwagentje, alle productpagina's, de kassapagina en deze pagina vinden.
Indien we afwijken van onze normale verzendmoment wordt dit ook in de bestelbevestiging aangegeven.

De bestellingen worden verzonden via Cycloon. Wanneer u uw bestelling ontvangt hangt af van het land waar u uw bestelling bezorgd wilt hebben. Meestal wordt uw bestelling binnen Nederland binnen 24 uur bezorgd. Voor bezorging in België heeft Cycloon een levertijd tussen 1 en 2 werkdagen.

Zodra uw bestelling is verzonden, sturen wij u een e-mail.

Indien u een account hebt, kunt u de status van uw bestelling altijd controleren door op uw mijn account bovenaan de website te klikken. Daar vindt u een overzicht van al uw bestellingen waarin de status, de door u bestelde kaarten en het totaalbedrag van uw bestelling te zien is.


Kan ik mijn bestelling terug sturen?

Controleer direct na ontvangst of de bestelling onbeschadigd en compleet is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als u niet tevreden bent over een product kunt u het terugsturen. Hiermee maakt u gebruik van het herroepingsrecht.

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u uw bestelling terug sturen. Hiervoor laat u ons in een duidelijk bericht (per post of via de mail) weten dat u de bestelling gaat retourneren. Hierna stuurt u de bestelling binnen 14 dagen naar ons terug, de kosten voor het terugsturen van de bestelling betaald u. Binnen 14 dagen ontvangt u het door u betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, van ons terug.

Stuur de producten met (een kopie van) de factuur of pakbon in een goede verpakking terug naar:

Muller wenskaarten
Retouren
Rohofstraat 132
7604AK Almelo


--------------------------------------------------

Voor uw bestellingen bij Muller wenskaarten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag nadat u de bestelling in uw bezit hebt. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of uw bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Bent u niet tevreden over een artikel, dan kunt u het retourneren. Indien u een artikel terugstuurt maakt u gebruik van het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Indien u via PostNL retourneert kost het retourneren van een bestelling u maximaal € 7,00. Voor een schatting van de verzendkosten vanuit het buitenland verwijzen wij graag naar de website van uw postbedrijf.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitsluiting van herroeping

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om kaarten die wij namens u hebben verstuurd of voor u met een persoonlijke tekst hebben bedrukt. Ook is het niet mogelijk om een CD-kaart te retourneren waarvan de verzegeling van de verpakking is verbroken.

Retouradres

Stuur de artikel(en) terug vergezeld van (een kopie van) de factuur, of een afgedrukte bestelbevestiging in een gefrankeerde deugdelijke verpakking. Op de achterzijde van de factuur of bestelbevestiging kunt u eventueel de reden van retour invullen en stuur de artikel(en) naar:

Muller wenskaarten
Retouren
Rohofstraat 132
7604AK Almelo


naar boven


iDeal Online betalen via uw eigen bank met iDEAL
 
credit card Veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren o.a. MasterCard en Visa . Uw betaling wordt door Buckaroo verwerkt.
 
bancontact Wij accepteren BanContact / Mistercash.
Uw betaling wordt door Buckaroo verwerkt.
 
PayPal Veilig betalen met uw creditcard via PayPal. Hiermee kunt u met de creditcards American Express (AMEX), Visa, Mastercard en Discover betalen. Daarnaast kunt u uiteraard ook via uw PayPal rekening betalen. Het minimum bestelbedrag voor deze betaalmethode is € 35,-
Achteraf betalen
(op rekening)
De factuur wordt bijgesloten. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
Consumenten met een Nederlands factuur- en afleveradres kunnen achteraf betalen.
Om de financiële risico's van achteraf betalen te beperken, wordt u getoetst. Op grond van deze toetsing heeft Muller wenskaarten de mogelijkheid de door u gekozen betaalwijze niet te accepteren. In dit geval wordt u gevraagd vooruit te betalen. U krijgt hier dan per e-mail bericht over.
Bestelt u alleen postzegels dan verzoeken wij u om vooruit te betalen. De kosten voor aangetekend versturen brengen wij u tevens in rekening. Voor het bestellen van postzegels verwijzen wij u graag door naar de website van PostNL.

Klik hier voor de zakelijke betaalmogelijkheden